1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i need gimp net-fu installtion tutorial... can any one help

Discussion in 'Gimp Tips & Tutorials' started by sriducati, Oct 9, 2010.

  1. Rod

    Rod Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    1,740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    cant get access via FTP
     
  2. Rod

    Rod Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    1,740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    wait im in...lets see...
     
  3. Rod

    Rod Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    1,740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    ok first thing i did was create a new net-fu directory in httpdocs folder.
    i uploaded the net-fu tar file and am waiting for it to unzip to the FTP client.
    As soon as thats finished ill CHMOD the contents and see what happens.
     
  4. Rod

    Rod Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    1,740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Okay i set perms for the entire folder to 777 and it seems PHP isn't installed on your server?
    I can not even get the page to load.

    If you do have PHP installed, which version is it?

    I was however able to install the netftp package on my server =)
    http://simplysignage.110mb.com/net2ftp_ ... /index.php
     
  5. sriducati

    sriducati New Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    everything is installed dear... check here...
    PHP Warning: Module 'mysql' already loaded in Unknown on line 0
    PHP 5.3.2-1ubuntu4.5 with Suhosin-Patch (cli) (built: Sep 17 2010 13:49:46)
    Copyright (c) 1997-2009 The PHP Group
    Zend Engine v2.3.0, Copyright (c) 1998-2010 Zend Technologies
    ...
    php is running fine,so you are able to access logogen/index.php ...open install.php in notepad you will get to get to know wht all the settings to be done....i have installed everything to run that script on server....you are always to welcome to ask me what ever you wishh...thank you...
     
  6. sriducati

    sriducati New Member

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    finally no one could resolve this issue... lets close this post
     
  7. Rod

    Rod Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    1,740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    i didnt see an install php script. =P
     
  8. Rod

    Rod Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    1,740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Well i now know why i cant get Process-Open
    my host has it disabled....bummer
    time to find another host that does i think.

    disable_functions

    system, exec, shell_exec, proc_open, ect..ect...ect
     

Share This Page